2022. október 10., hétfő

Simondán-Szabó Edit, vagyis Edith Taylor - Írótesó

 

Szeptemberben csatlakoztam az ÍróTesók - Együtt egymásért Facebook-csoporthoz. 
A ÍróTesók azért alakult, hogy a hazai kortárs írók segíthessék egymást, elsősorban marketing és reklámozás terén. Havonta más-más Tesók veszik fel egymással a kapcsolatot, és a pár tagjai megbeszélik, hogyan és miként reklámozzák az ismerőseik, követőik között a másik könyvét.
 
Októberi írótesóm Simondán-Szabó Edit, írói nevén Edith Taylor. Eddig három könyve jelent meg, illetve illusztrálta Csete Dóra A Zöldlomb-erdő lakói című mesekönyvét.


A Zöldlomb-erdő lakói - moly.hu
 
 
Szeretsz az erdőben kirándulni?
Kedveled a nyári nagy csobbanásokat a vízben?
Gyere, és éld át mindezt a Zöldlomb-erdő lakóival. Az erdei állatok mókás, kedves kis kalandokra hívnak téged. Az évnek minden nagyobb mozzanata, ünnepe fellelhető ebben a mesekönyvben, melyet hat kis állat tesz színesebbé.
 
 

Simondán-Szabó Edit megjelent könyvei

 

Minden nap egy új kezdet - moly.hu

Debóra Nado egy fiatal, kisvárosi lány, aki a nagymamájával él. Nagy álmokat szövöget az életével kapcsolatban, majd egy nap elhatározza, hogy lépéseket tesz. Kilép a komfortzónájából és így ismerkedik meg egy szerkesztőség vezetőjével. A férfi közvetlen és szimpatikus. Vajon eléri célját és meg tudja valósítani az álmát? Tud-e nyitott lenni az adott lehetőségekre?

Sorsunk egybe fonódik! - moly.hu
 
A Minden nap egy új kezdet folytatása.
Debóra és családja vissza költöznek a városba. Kezdik felépíteni az életüket, majd egy nap telefonon  hívja egy ügyvédi iroda. Találkozni szeretnének vele az édesanyja ügyében. Kutatni kezd a múlt után, hogy válaszokat találjon. Azonban nem azt találja amire számított. A múlt kérdései válaszra találnak. Egy rivális is feltűnik, ami nem várt eseményt von maga után.

Tükörbe zárt világ - moly.hu
 
A mesék egyik legjobb része, hogy az lehetsz, aki csak akarsz. Lehetsz akár hercegnő, kinek életét nehezíti a sorsa, akár egy tündér vagy boszorkány, ki a természet csodáit tartja az életének, de élhetsz olyan családban is, mely a legszebb karácsonyt hozza el neked. A fantázia nagy és végtelen. Éld át velem és főhőseimmel a kalandokat! Rengeteg élmény vár rád. - Az illusztrációk a szerző saját munkái.


Simondán-Szabó Edit elérhetőségei:

 
 
Ha szerzőként szeretnél csatlakozni az ÍróTesók csoporthoz, a Facebookon keresztül megteheted