2016. július 20., szerda

Ajánló a Végtelen mezők vándora című kötethez

Köszönöm szépen Virizlai Richárd szavait! Ezek és az ehhez hasonló sorok adnak erőt, hogy az írás öröme és szépsége mellett vállaljam a nehézségeket is, az olyan prózai és hétköznapi feladatokat, mint a kiadókeresés, marketing, a kézirat utómunkálata, átdolgozása, korrektúráztatása...
 
"Ezelőtt még nem éreztem egy könyvnél, sem hogy nagy hírt szeretnék neki csinálni. Legyen szó bármilyen műről. Azonban, most hogy elolvastam Bogár Erika – Végtelen mezők vándora című könyvét úgy éreztem ezt meg kell, osszam veletek. Lassan a 4. napja hogy elolvastam, de még mindig ez a novellás kötet jár a fejemben. Annak ellenére, hogy azóta egy másik könyvet olvasok! Nagyon nagy hatással volt rám.
Magában a novellákban nem találod szembe magad, direkt spirituális-ezoterikus mondandókkal. Ennél sokkalta finomabb és összetettebb módon jelennek meg ezek a gondolatok benne. Valahogy megtalálta azt az arany középutat, ami bárki számára elfogadhatóvá és befogadhatóvá teszi ezen gondolatokat.
Nagyon mély, nagyon lelki, érzéki és bensőséges gondolatok fogalmazódnak meg a kötetben. Nagyon szépen egymásra építve olvashatod és élheted át mindazt a tanítást és tudást, amire minden embernek szüksége van! Számomra nagyon meghatározó és elgondolkodtató olvasmány volt! Képes volt megnyitni új távlatokat, nézőpontokat, hozzáállásokat az életemben. Képes arra e pár írás, hogy segítsen még jobbá lenni az embernek. Elsőre fel sem tudja fogni az ember, hogy mekkora hatást ér el ezen könyvecske.
Ajánlom mindenkinek, aki szeretne fejlődni és még jobb emberré válni! Lehet, hogy csak egyszerű történeteknek hat elsőre, de hatalmas tanítást és tudást kapsz általa!"

Hszien - Spirituális Központ és Galéria