2016. június 5., vasárnap

Nehéz a döntés...


Hosszú kihagyás után újra neki kezdenék írni, de nem tudom, minek álljak neki. Két regényt már csak át kellene dolgozni, a Tullia meséi második részét is elkezdtem, és vannak jegyzetek a Sárkányvadászok novellafüzér folytatásához. Három fantasy és egy romantikus kalandregény...
Álomőrzők címmel futó romantikus fantasym blogregényként indult, ideje lenne igazi regénnyé átdolgozni. Kedvcsinálónak néhány kép, melyek egy-egy részt színesítettek.

Mark és Eliza búcsúja
A Sárkánykehely
Ez a történet egy orvosnő és egy a lovagkorhoz hasonló, párhuzamos világból származó férfi  szerelméről szól.

Kulcsár Nárcisz készítette ezt a gyönyörű rajzot a Naptánc borítójának.

Fürge Szarvas, a renegát indián a múltból
Főszereplői Burt Iversen, a sájen-dán származású katonatiszt és Márton Stefi, műfaja romantikus kalandregény.  A történet egyszer már megjelent magánkiadásban, de a kritikák szerint és - ma már - szerintem sem volt még kiadásra kész. Rendbe lehetne hozni...
A Sárkányvadászokat a Dragon Age képei ihlették, egy blogos írócsoport játékából nőtte ki magát három harcos meséjévé. Egy-egy külön novellát terveztem a jóképű Tyrnek, a titokzatos Lyrnának és a bolondos Delponak. Végül egy utolsó, negyedik történetben minden a helyére kerülne. Tyr története kész, és ha minden jól megy, idén megjelenik az új Győri Antológiában.
A történetet ihlető kép

A Tűz Őrzője, a Tullia meséi következő része jegyzetekben és nagyrészt még a fejemben létezik. Hiador, a fiatal kovács körül bonyolódnak az események. A fiatalember Hutar földjén él, Tras király - Triar utódjának - lánya, Tirla beleszeret, és ezzel sok ellenséget szerez a fiatal mesterembernek. 
Triar, Hiador terrája
Ha valakinek megtetszett valamelyik történet, kérem, jelezze. A visszajelzések megkönnyíthetik számomra a döntést.