2015. november 1., vasárnap

Előkészületek a XV. Győri Könyvszalonhoz kapcsolódóan...





2015. november 6-8. között A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér valamint a Győri Nemzeti Színház együttműködésével kerül megrendezésre a XV. Győri Könyvszalon. Ezen a rendezvényen   lesz a Tullia meséi - Őrző első könyvbemutatója, november 7-én 10 órakor a Megyei Könyvtár Kisfaludy Károly Könyvtárában. Nagy öröm ez számomra, és szeretném, ha a történet sokakhoz eljutna, ezért a regény e-könyv változata november 1-8. között ingyenesen letölthető a Publio kiadó oldaláról.
Emellett a Tullia meséi - Őrző Facebook oldalán egy játékot is útjára indítok, melyhez kapcsolódóan november 9-én este nyolc órakor a Könyvbarlang antikvárium által felajánlott ajándékot sorsolom ki.
A bejegyzés végén egy képösszeállítást találhattok, az antikvárium ugyanis a könyvek mellett különböző kézműves tárgyakat is forgalmaz, amik szép ajándékok lehetnek bármely könyvbarátnak.
Köszönöm a Publio Kiadó, a Könyvbarlang antikvárium és nem utolsó sorban a győri  Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér támogatását! És természetesen köszönet illeti hűséges és kedves olvasóimat is!


Könyves ajándéktárgyak