2015. március 8., vasárnap

Utazás a Végtelen Mezőkön 1. - Írás


Az elmúlt néhány év eseményei fenekestül forgatták fel az életem. A bekövetkezett változások jelentősen átformálták a gondolkodásom, a terveim és természetesen a hétköznapjaim. A hatásukra át kellett értékelnem sok eddig kőbe vésettnek tűnő evidenciát. A folyamat egyik hozományaként az írás ismét elfoglalta helyét az életem legfontosabb tényezői között, és ennek köszönhető az Őrző megjelenése is. 
Az írás számomra spirituális élmény. Egyszer fékező, máskor felpörgető Erő, mely egyensúlyban tart, feszültséget old, szenvedélyt gerjeszt és átsegít a válságokon. A segítségével más megvilágítást, sokszor új értelmet kapnak egyes események.
Az elmúlt időszak küzdelmeinek egyik legfontosabb eredménye a pozitív gondolkodás erejének és a különféle érzelmek hatalmának megtapasztalása. Ha őszinte hittel, elszántan bízunk valamiben, és persze kellő erőfeszítéseket teszünk érte, előbb-utóbb manifesztálódik.
Az Őrző megjelenése igazi mérföldkő az életemben, úgy érzem azzal, hogy Triar, és vele Tullia népe kilépett a fényre, más útra fordultam, a Végtelen Mezők újabb része tárult elém. 
Az elkövetkező bejegyzésekben szeretném megosztani tapasztalataim az Utazásról, ami idáig vezetett. A hamarosan következő bejegyzés a félelemről szól majd, a sötétből előkúszó, hidegrázással együtt járó, bénító Félelemről.